Bocklandt & Shoda

In september 2010 overhaalde dhr. Patrick Neyt, eigenaar van restaurant-feestzaal “De Lozen Boer”, me voor hem aankopen te doen In Parijs. Uit deze stimulans is een zaak met passie ontstaan. Afgestudeerd als kok in de Hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde, jaren ervaring als chef in diverse zaken was dit een nieuwe gastronomische uitdaging. Op zoek gaan naar perfectie in producten. Rungis was dan ook "the place to be". Het was daar waar ik al snel  in contact kwam met David. Dé ontbrekende schakel in de zaak. Fransman, 18 jaar ervaring op de markt, kortom een graag geziene gast op de groothandelsmarkt markt van Parijs. Al snel was Bocklandt&Shoda BVBA ontstaan. Beiden zaten we direct op dezelfde golflengte. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit primeerde voor ons beiden. Aanvankelijk reden we één enkele rit op Rungis maar door de stijgende vraag en om aan de noden van de klanten te voldoen zijn er momenteel wekelijks 3 ritten op Rungis. Passie en kennis is wat ons drijft.

Doelstelling

Als jong en dynamisch bedrijf zijn deze pijlers voor onze zaak zeer belangrijk

  • service en persoonlijk contact met de klant!
  • geen stock, enkel kraakverse producten rechtstreeks vanuit Rungis! (geen transport of stockering)
  • de prijs/ kwaliteitsverhoudingen!
ALL - we make you look better