La qualité Rungis en Direct.

R.E.D

In september 2010 overhaalde dhr. Patrick Neyt, eigenaar van restaurant-feestzaal “De Lozen Boer”, me voor hem aankopen te doen In Parijs. Uit deze stimulans is een zaak met passie ontstaan. Afgestudeerd als kok in de Hotelschool "Ter Duinen" te Koksijde, jaren ervaring als chef in diverse zaken was dit een nieuwe gastronomische uitdaging. Op zoek gaan naar perfectie in producten. Rungis was dan ook "the place to be". Het was daar waar ik al snel in contact kwam met David. De ontbrekende schakel in de zaak. Fransman, 18 jaar ervaring op de markt, kortom een graag geziene gast op de groothandelsmarkt markt van Parijs. Al snel was Bocklandt&Shoda BVBA ontstaan. Beiden zaten we direct op dezelfde golflengte. Niet de kwantiteit maar de kwaliteit primeerde voor ons beiden. Aanvankelijk reden we één enkele rit op Rungis maar door de stijgende vraag en om aan de noden van de klanten te voldoen zijn er momenteel wekelijks 3 ritten op Rungis. Passie en kennis is wat ons drijft. In 2022 waren we klaar voor de volgende stap en is Sven toegetreden in de zaak en veranderd de naam naar Rungis En Direct. Rungis en direct is ontstaan uit passie en een gezonde drang om iedereen terug te laten kennismaken met pure terroir producten. We brengen een doorgedreven selectie aan loepzuivere producten. Sven afgestudeerd als kok aan de Hotelschool “Ter Groene Poorte” wordt samen met David de personen die de markt van Rungis doet om te zoeken naar top producten en deze daar aan te kopen. Samen willen we Rungis En Direct verder uitbouwen naar een bedrijf die garant staat voor kwalitiet aan de juiste prijs verhouding. De passie die we hebben voor de beste producten te vinden “staat als een paal boven water”.

Doelstelling

Als jong en dynamisch bedrijf zijn deze pijlers voor onze zaak zeer belangrijk: